Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2009

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ...Καλησπέρα και καλή εβδομάδα,
Κάποιες σκέψεις για την υγεία ήθελα να ξεδιπλώσω.

Τα χάλια της υγείας και ειδικά του ΕΣΥ είναι γνωστά από πολύ καιρό και έχουν τις ρίζες τους από την εποχή της πράσινης διακυβέρνησης και όχι μόνο της τωρινής. Θα σταθώ όμως λίγο στην υπουργική θητεία του Δημήτρη Αβραμόπουλου στο εν λόγο υπουργείο, ο άνθρωπος αυτός κατάφερε να μην αφήσει τίποτα όρθιο στο μικρό χρονικό διάστημα που ηγείται του υπουργείου υγείας, ποτέ από την μεταπολίτευση και μετέπειτα η δημόσια υγεία δεν είχε τέτοια χάλια σε βαθμό που να χάνουν την ζωή τους απλοί συμπολίτες μας - και εν δυνάμει δηλαδή ο καθένας από εμάς - εξαιτίας της τεράστιας έλλειψης απλών αναλωσίμων στα νοσοκομεία και στα απλά νοσοκομειακά οχήματα! Με συγχωρείτε αλλά τέτοια χάλια δεν θυμάμαι στο παρελθόν και πιστέψτε με, έχω παραβρεθεί δυστυχώς η ευτυχώς σε πάρα πολλά νοσοκομεία όλων των ''ειδών''.  Ο Κώστας Καραμανλής βέβαια έχει την μεγαλύτερη ευθύνη από όλους που τοποθέτησε στο νευραλγικό αυτό υπουργείο για την Ελληνική κοινωνία έναν διπλωμάτη, δηλαδή έναν παντελώς άσχετο άνθρωπο για θέματα υγείας! Ο άνθρωπος αυτός λοιπόν που κατέστρεψε την υγεία και την έφτασε πραγματικά στο τέλμα, ο κύριος '' ΤΙΠΟΤΑ'' όπως πολύ σωστά τον είχε χαρακτηρίσει ευφυέστατα ο Θεόδωρος Πάγκαλος στο παρελθόν, θέλει να γίνει πρόεδρος και αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, του ενός απ' τα δυο κόμματα εξουσίας στην Ελλάδα! Τι θέλει δηλαδή ο κύριος Αβραμόπουλος; να γίνει πρωθυπουργός της χώρας! Αυτή είναι η κατάντια της σημερινής Ελλάδας και του σημερινού πολιτικού συστήματος, να ανέχεται ο Ελληνικός λαός την ιδέα και μόνο ότι στο μέλλον μπορεί να κυβερνήσει την Ελλάδα, ποιος; ο Δημήτρης Αβραμόπουλος! Μια ιδέα που εμένα προσωπικά μου προκαλεί αηδία και τάση για εμετό! Δεν τα λέω όλα αυτά για να μπω στα εσωτερικά της Νέας Δημοκρατίας τα οποία δεν με ενδιαφέρουν καθόλου εξάλλου, απλά τα λέω για να τονίσω την κατάντια όπως είπα και πριν που έχουμε φτάσει, μια κατάντια για την οποία δυστυχώς είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι.

Stendoras 

4 σχόλια:

 1. Και μια καταντια η οποια μπορει να συνεχιστει αν δεν αντιδρασουμε.

  Εζησα προσφατα (με τη γεννα) τα χάλια του δημοσιου συστηματος υγειας και ειναι απλα απεριγραπτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αντώνη σε πρώτη φάση το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να στείλουμε στα σπίτια τους αυτούς που μας ''κυβερνούν'', οι επόμενοι επίσης δεν έχουν καμία περίοδο χάριτος, αν κάνουν και στο ελάχιστο τα ίδια θα τους χτυπήσουμε κι αυτούς ανελέητα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτός είναι λιγότερο και του τίποτα! Πότε θα τους διώξουμε ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τομάρι καλώς ήρθες στο blog,
  συμφωνώ οτι είναι λιγότερο του τίποτα ο κύριος, οσο για το ερώτημά σου, ελπίζω να τους διώξουμε στίς επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, όποτε και αν γίνουν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε Ελεύθερα