Κυριακή, 30 Αυγούστου 2009

ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ;

Καλησπέρα,

Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα, υπάρχουν έντονες φήμες ότι ο Κ. Καραμανλής θα μας ανακοινώσει από Δευτέρα και μετά την απόφασή του για εκλογές στις 4 Οκτωβρίου. Φαίνεται ότι τα αδιέξοδά του και τα αδιέξοδα της οικονομίας είναι τεράστια, διότι αν πάρει μια τέτοια απόφαση είναι σαν να επιδιώκει την ήττα του κόμματός του με την μικρότερη δυνατή διαφορά ποντάροντας και στην μη αυτοδυναμία του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Έχει καταλάβει και ο ίδιος ότι αν φρενάρει τις εκλογές μέχρι τον Μάρτιο τα ποσοστά της ΝΔ μπορεί να είναι εξωπραγματικά μικρά για την ιστορία της, όπως επίσης και η διαφορά μπορεί να εκτοξευθεί σε πολύ υψηλά νούμερα. Ο Καραμανλής δεν είναι από αυτούς που δεν ενδιαφέρονται για την υστεροφημία τους και σίγουρα τα έχει σταθμίσει όλα αυτά, θα προτιμήσει μια αξιοπρεπή ήττα τώρα μπας και μείνει στο παιχνίδι της πολιτικής από το να χάσει ντροπιασμένος και ταπεινωμένος τον Μάρτιο με πολύ μεγάλη διαφορά.
Από την άλλη σκέφτομαι ότι η δεξιά δύσκολα θα χάριζε την εξουσία σε άλλο κόμμα από την στιγμή που την έχει ήδη, οπότε θα έλεγε κανείς ότι θα ήταν πιο λογικό να προσπαθήσει να κερδίσει πολιτικό χρόνο μέχρι τον Μάρτιο μπας και γυρίσει το παιχνίδι στο άμεσο μέλλον με παροχές και ψέμματα, όπως εξάλλου έκανε πάντα πριν από κάθε εκλογές αυτή η παράταξη. Ποιος ξέρει τι θα αποφασίσει τελικά το μυαλό του Καραμανλή, πάντως αυτή η εβδομάδα είναι πολύ κρίσιμη και πρέπει να είμαστε όλοι απίκο...

Stendoras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε Ελεύθερα