Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2009

''ΝΤΕΜΕΚ'' ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ Δ.Ε.Θ...

Καραμανλή σε όσες ντεμέκ ερωτήσεις και να απαντήσεις μέχρι τις 4 του Οκτώβρη δεν προλαβαίνεις...
Τα κυβερνητικά τσιράκια που θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι έκαναν πάλι απροκάλυπτα το θαύμα τους στην Δ.Ε.Θ, ο λαός πρέπει να έχει τα μάτια του ανοιχτά μέχρι τις εκλογές γιατί είναι σίγουρο ότι κάποια κέντρα και κάποιοι βολεμένοι θα επιδιώξουν με νύχια και με δόντια την παραμονή του πλέον ακατάλληλου πρωθυπουργού της μεταπολίτευσης στην εξουσία της Ελλάδας!
Με βολικές και καθόλου δυσάρεστες για τον Καραμανλή και την κυβέρνησή του ερωτήσεις προσπάθησαν σήμερα να παραπλανήσουν, να γελάσουν τον λαό και να παρουσιάσουν τον πρωθυπουργό σαν έναν μετανιωμένο και υπεύθυνο πρωθυπουργό που ξέρει που θέλει να πάει την χώρα για να βγει απ' το οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο.
Kαμία ερώτηση για τα σκάνδαλα, την ανικανότητα διακυβέρνησης τα 5,5 τελευταία χρόνια, καμία ερώτηση για την ταμπακιέρα!
Άξιος ο μισθός σας, θα σας κρίνει η ιστορία!

ΟΥΣΤ!!!

Stendoras

2 σχόλια:

  1. "ο λαός πρέπει να έχει τα μάτια του ανοιχτά μέχρι τις εκλογές γιατί είναι σίγουρο ότι κάποια κέντρα και κάποιοι βολεμένοι θα επιδιώξουν με νύχια και με δόντια την παραμονή του πλέον ακατάλληλου πρωθυπουργού της μεταπολίτευσης στην εξουσία της Ελλάδας!"

    Σωστος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αστα Αντώνη την βλέπω την δουλειά τι πάνε να κάνουνε...
    Και δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι οτι θα επαναληφθει κανα 2007 γιατί τότε θα είμαστε πραγματικά για μετανάστευση, εγω θα κινήσω διαδικασίες για να φύγω απ την Ελλάδα πάντως αμα ξαναβγεί ο χοντρός, το λέω με λύπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε Ελεύθερα