Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2009

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ


Καλησπέρα,
με αφορμή την επικαιρότητα θα ήθελα να πω μερικά πράγματα για τον Γιώργο Παπανδρέου.
Προσωπικά δεν ήμουν ποτέ από αυτούς που πίστευαν η πιστεύουν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ποτέ Γιωργάκης, η Γιωρίκας, η το ''παιντί'' όπως λένε μερικά εγκάθετα παπαγαλάκια της δεξιάς, αντίθετα τον θεωρούσα και τον θεωρώ έναν έντιμο και ικανό πολιτικό ειδικά με βάση τα δείγματα γραφής που είχε δείξει στο υπουργείο εξωτερικών και έναν σύγχρονο άνθρωπο που είναι μπροστά απ την εποχή του.
Τώρα που διαφαίνεται ότι οδεύει με γοργούς ρυθμούς προς την εξουσία της Ελλάδας και την πρωθυπουργία θα ήθελα να του πω ένα μεγάλο μπράβο από αυτό εδώ το βήμα γιατί τόλμησε να κάνει όσα δεν τόλμησε ποτέ κανείς στο παρελθόν, να απαλλαγεί δηλαδή από τα φθαρμένα στελέχη του παλαιού ΠΑ.ΣΟ.Κ που έβλαψαν με τις συμπεριφορές τους και την αλαζονεία τους την παράταξη και τον τόπο όσο ήταν στα πράγματα.

Τελικά αντίθετα από ότι πίστευαν πολλοί φαίνεται ότι ο Γιώργος Παπανδρέου τα έχει πολύ ''μεγάλα'' και είναι πολύ αποφασισμένος για όσα λέει.
Έκοψε από τις λίστες: Παπαντωνίου, Κουλούρη, Πάχτα, Τσοχατζόπουλο, Βερελή! Αυτές οι αποφάσεις, να κόψει δηλαδή από τις λίστες τα συγκεκριμένα στελέχη του δίνουν έτσι κι αλλιώς πόντους, αλλά εκείνος δεν σταμάτησε εκεί, είχε το σθένος και το θάρρος να κόψει μέχρι και τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη! Δεν νομίζω ότι υπάρχει προηγούμενο στην σύγχρονη ιστορία του τόπου πολιτικός ηγέτης να τολμάει τόσο πολύ σε εσωκομματικό επίπεδο και να του βγαίνει!

Και άλλη μια φορά θα του πω μπράβο που έκανε και κάνει πράξη το ''Γιώργο προχώρα και άλλαξε τα όλα!'' Ο λαός θα τον τιμήσει στις 4 του Οκτώβρη, μένει να τιμήσει και εκείνος τον λαό και την χώρα όσο θα είναι πρωθυπουργός.

Stendoras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε Ελεύθερα