Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2010

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ...


Καλησπέρα,
με αφορμή το μεταναστευτικό βγαίνουν στην επιφάνεια σαν τους φελλούς οι φασίστες και οι ακροδεξιοί κάτοικοι της πατρίδας μας. Όχι ότι δεν τους ξέραμε ποιοι είναι αλλά πλέον έχουν αποθρασυνθεί τελείως. Άραγε τι διαφορά έχουν οι ναζί που μίλαγαν για την άρια φυλή με τους σημερινούς Έλληνες που ισχυρίζονται ότι μολύνθηκε το Ελληνικό αίμα; (ναι, ειπώθηκε και αυτό από Έλληνα μητροπολίτη).
Ντρέπομαι πραγματικά που ζω σε αυτή τη χώρα όταν ακούω τους συμπολίτες μου να εκφράζουν τέτοιες απόψεις και να στάζουν μίσος για ανθρώπους άλλης εθνικότητας οι οποίοι ήρθαν να βρουν μια καλύτερη τύχη στην πατρίδα μας, γιατί στην δική τους επικρατούσε ο θάνατος, ο πόλεμος, η φτώχεια και η καταπίεση. Αντί να είμασταν σαν Έλληνες υπερευαίσθητοι σε τέτοια θέματα καθότι λαός μετανάστης, προτιμάμε να καλλιεργούμε το μίσος, τέτοιοι είμαστε και δεν κοιτάμε τα χάλια μας, η ιθαγένεια μας πείραξε.

Πρέπει να ξεφύγουμε επιτέλους από την εύκολη και επιφανειακή ανάγνωση των πραγμάτων ότι δηλαδή πρόκειται για λαθρομετανάστες και πρέπει να ξεκουμπιστούν και να φύγουν απ' την χώρα μας, πρόκειται για πρόσφυγες και οικονομικούς μετανάστες και ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, όταν στην χώρα σου γίνεται πόλεμος λαθραία βγαίνεις σε άλλη χώρα για να επιβιώσεις κύριοι, δεν φοράς το κουστουμάκι σου για να πας να βγάλεις αεροπορικό εισιτήριο και τα αντίστοιχα χαρτιά! Έλεος!

Πολύ σωστή η απόφαση της κυβέρνησης για χορήγηση ιθαγένειας σε πολίτες διαφορετικής εθνικότητας που ζουν έντιμα, εργάζονται στη χώρα μας, παράγουν πλούτο και φυσικά πρέπει να ζήσουν κι εκείνοι με αξιοπρέπεια όπως όλοι μας.

Stendoras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε Ελεύθερα