Τετάρτη, 5 Μαΐου 2010

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ - ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ!!!

Μπράβο τσογλάνια! Σκοτώσατε 3 υπαλλήλους τράπεζας στο όνομα της οποιασδήποτε ιδεολογίας σας! Συγχαρητήρια! Ψευτομαλάκες δήθεν αναρχικοί και ψευτοεπαναστάτες του κώλου!!! Ρε παλιοτσογλάνια σκοτώσατε 3 αθώους εργαζομένους το έχετε καταλάβει;;; Γαμώ την αγανάκτηση γαμώ!!! Τόσο ιδεολόγοι είστε, πετάξατε Μολότοφ ενώ υπήρχαν αθώοι εργαζόμενοι μέσα στην τράπεζα!!! Πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω ότι συνέβη αυτό το πράγμα!!

Υ.Γ. Τι έγινε παίδες; με τον Αλέξη που έπεσε από σφαίρες αστυνομικών βγήκαμε σωστά και αντιδράσαμε όλοι, με τους τρεις αθώους εργαζόμενους που έπεσαν από Μολότοφ μπάχαλων (ψευτοαναρχικών) δεν θα αντιδράσουμε; Επιλεκτική ευαισθησία στη δολοφονία κατά το δοκούν;

ΑΙΣΧΟΣ!

Stendoras

4 σχόλια:

 1. OI ΑΛΗΤΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ 3 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ 4 ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ!!!!!! Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η χώρα παραπαίει αυτό είναι το λυπηρό, και η μια κοπέλα ήταν έγκυος!!
  Επειδή κάποια τσογρλάνια που το παίζουν επαναστάτες έχουν αποφασίσει να σκοτώνουν με άποψη!!
  Αίσχος!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος5/5/10, 5:14 μ.μ.

  "Νατος νάτος ο πρωθυπουργός φώναζαν οι εργαζόμενοι της marfin στον Ανδρέα Βγενόπουλο όταν πήγε στην τράπεζα αλλά δεν σεβάστηκαν τους συναδέρφους τους που δολοφονήθηκαν επειδή ένας εκπρόσωπος του συστήματος της πλουτοκρατίας άφησε ανοιχτή την τράπεζα του στο κέντρο της Αθήνας. Γιατί κύριε Βγενόπουλε δεν...
  κλείσατε τα καταστήματα σας για σήμερα όταν ξέρατε ότι χιλιάδες λαού θα κατέβαινε στο κέντρο;

  Πρέπει να απαντήσετε κ.Βγενόπουλε και να δώσετε λόγο. Τόσες ημέρες μιλάτε για την κυβέρνηση και τους πολιτικούς αλλά στην πιο κρίσιμη στιγμή φανήκατε λίγος και αφήσατε ανοιχτή την τράπεζα!

  Θεωρήσατε ότι ο κόσμος σας θεωρεί κανέναν αντάρτη και δεν θα άγγιζε την τράπεζα σας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σωστό,

  είναι δυνατόν να μένουν ανοιχτές οι τράπεζες με εργαζομένους μέσα μια τέτοια μέρα που έχει προγραμματιστεί πανελλαδική απεργία και όλα δείχνουν οτι θα υπάρξει ένταση? δεν είναι μόνο ο Βγενόπουλος, όλες οι γύρω τράπεζες ήταν ανοιχτές και δούλευαν μέσα οι άνθρωποι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε Ελεύθερα