Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ! 1000 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!Καλησπέρα,
μια καταπληκτική πρωτοβουλία πήραν οι διαχειριστές του blog http://mikis1000songs.blogspot.com/.
Μάζεψαν και τα 1000 τραγούδια που έχει συνθέσει ο Μίκης Θεοδωράκης και αποφάσισαν μέσο αυτού το blog να τα διαθέσουν σε όλο το κοινό ώστε να φτάσουν ΔΩΡΕΑΝ ως την τελευταία άκρη της Ελληνικής γης! Ο Μίκης Θεοδωράκης αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πόσο σπουδαίος άνθρωπος είναι, όχι μόνο δεν αντέδρασε σε αυτήν την πρωτοβουλία αλλά έδωσε και την ευχή του! Εδώ όπως επίσης και στην φωτογραφία επάνω μπορείτε να διαβάσετε το σημείωμα του Μίκη για αυτή την καταπληκτική πρωτοβουλία και κίνηση ώστε αυτό το σπουδαίο έργο να πάει όσο το δυνατόν σε πιο πολλά Ελληνικά και όχι μόνο σπίτια! 

Από αυτό το blog λοιπόν http://mikis1000songs.blogspot.com/ θα μπορείτε να κατεβάζετε τα 1000 τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη από την Rapidshare και να τα μοιράζετε σε όσους πιο πολλούς μπορείτε! Έχω να πω συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν για αυτή την προσπάθεια, συγχαρητήρια στο blog http://mikis1000songs.blogspot.com/  και στο καλό blog http://distomo.blogspot.com/ για τον αγώνα που κάνουν και φυσικά συγχαρητήρια στον ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ για την μεγαλοσύνη του και για ότι μας έχει προσφέρει ως τώρα και φυσικά συνεχίζει ασταμάτητος να μας προσφέρει χωρίς να χάσει ούτε για μια στιγμή την επαναστατικότητα και αγωνιστικότητα του!  


ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ!!


YΓ: ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΕΠΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΕΣ!! ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΘΑ ΔΙΑΘΟΔΕΙ!!


Κι ένα videaki για να ανεβούμε λίγο!!

Ο Μίκης δίνει την ευχή του για την κίνηση αυτή!!
Δείτε το video!!

Stendoras

4 σχόλια:

 1. Φίλε μου Στέντορα για άλλη μια φορά ο Μίκης μας κάνει υπερήφανους και δείχνει στην πράξη πόσο μεγάλος είναι,μιλάμε για τεράστιο ανάστημα ο άνθρωπος, εδώ υπάρχουν "καλλιτέχνες" που ξέρουμε όλοι τι προώθηση τους έγινε και τρέμουν μην τους κλέψουν κανένα τραγουδάκι και ο Μίκης 1000 ολόκληρα τραγούδια δωρεάν,μπράβο του και μπράβο και στα παιδιά για την πρωτοβουλία τους,τα λέμε φίλε μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ακριβώς φίλε,
  ότι και να πούμε είναι λίγο, ο Μίκης με εκπλήσσει συνέχεια με το μεγαλείο του,

  όλα τα υπόλοιπα ποντίκια ας παίρνουν μαθήματα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Φίλε μου εσύ κάνεις τον αγώνα....
  Εγώ σε ευχαριστώ για όσα έχω αποκομίσει από σένα και το αξιόλογο blog σου...
  Συμφωνώ ότι υπάρχει ελπίδα...Πάντα οι λίγοι κάνουν την διαφορά

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε Ελεύθερα