Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010

Η ΕΛΛΑΔΑ "ΕΚΑΨΕ" ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ???


Καλησπέρα,
θα ήθελα να μας απαντήσει η κυβέρνηση σαν επίσημη Ελληνική πολιτεία (γιατί φυσικά δεν κυβερνούσε τότε η σημερινή κυβέρνηση) αν η Ελλάδα "έκαψε" το χαρτί των Γερμανικών αποζημιώσεων την δεκαετία του 50' και 60' μεταπολεμικά με την μετανάστευση των Ελλήνων προς την Γερμανία, αν ήταν προαπαιτούμενο δηλαδή στην περίπτωση που άφηναν οι Γερμανοί τους Έλληνες να μεταναστεύσουν στην Γερμανία να μην διεκδικούσαμε ποτέ στο μέλλον τις Γερμανικές αποζημιώσεις που μας χρωστάνε, αποζημιώσεις που ανέρχονται στο αστρονομικό ποσό των 165 περίπου  ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ €! Να μας απαντήσει ευθέως η Ελληνική κυβέρνηση! Σε περίπτωση που αυτό είναι μύθευμα τότε δεν υπάρχει καμία δικαιολογία που η κυβέρνηση δεν διεκδικεί ΣΟΒΑΡΑ τις Γερμανικές αποζημιώσεις! Οι Έλληνες υπήρξαν τα μεγαλύτερα θύματα του Β Παγκοσμίου πολέμου, δώσαμε 1 εκατομμύριο νεκρούς στον πόλεμο, στην κατοχή απ' την πείνα και στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως και εξοντώσεως! Οι καταστροφές της Ελληνικής γης και των Ελληνικών υποδομών ήταν ανυπολόγιστες και καταδίκασαν τότε την χώρα μας σε πολύχρονη υπανάπτυξη! 

Αν αυτό δεν είναι μύθευμα και ισχύει, ότι δηλαδή η Ελλάδα έκαψε το χαρτί των Γερμανικών αποζημιώσεων για να γίνει η μετανάστευση των Ελλήνων προς Γερμανία τότε πρόκειται για ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

Να μας απαντήσει η κυβέρνηση τι από τα 2 ισχύει!!

Stendoras

2 σχόλια:

 1. Ό,τι και να ισχύει είναι προδότες.
  Για την περίπτωση του Διστόμου οι Υπουργοί δικαιοσύνης των δύο αντολαϊκών και φιλογερμανικών κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μας πούλησαν κανονικά. Όντως εθνική προδοσία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλημέρα φίλε,
  εγω απλώς ρωτάω, δεν λέω οτι το έκαψαν το χαρτί γιατί δεν εχω τέτοια στοιχεία, ΕΓΩ ΡΩΤΑΩ!

  Μιλάμε για 165 περίπου δις ευρώ όταν η 3δόση του μνημονίου είναι 2,2 και ολόκληρα τα δανεικά 110δις ευρώ!!

  Έστω και τα μισά να παίρναμε θα ήταν 80 δις ευρώ!!
  Δεν θα είχαμε μπει καν στην ΤΡΟΙΚΑ και το μνημόνιο!!

  Η κυβέρνηση λέει οτι τα διεκδικεί με ήπιο τρόπο, εγω όμως θέλω αποτελέσματα, δεν θέλω απλώς λογάκια, θέλω να ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ που μας χρωστάνε!!

  Μας τα χρωστάνε! δεν θα μας κάνουν χάρη!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε Ελεύθερα