Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΠΙΘΑ!


ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ


Καλησπέρα,
επιτέλους αργά αλλά σταθερά όλο και περισσότερα μέσα αρχίζουν να ασχολούνται με την ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΣΠΙΘΑ του Μίκη Θεοδωράκη! Και αυτό όχι γιατί αγαπούν η στηρίζουν αυτή την κίνηση, αλλά γιατί απλώς δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς! Οι μυριάδες λαού που αγκάλιασαν αυτή την καταπληκτική, αληθινή και ανεξάρτητη πρωτοβουλία του Μίκη Θεοδωράκη θα τους πάρουν με τις πέτρες αν συνεχίσουν να τον αγνοούν και να μας αγνοούν όλους! Όπως γράφει η εφημερίδα, η ΣΠΙΘΑ έφτασε μέχρι και στην Αυστραλία, την Αμερική και την Κύπρο! Ο αληθινός λαός που δεν επηρεάζεται από τα κατευθυνόμενα συστημικά και κυβερνητικά ΜΜΕ έσπευσε αμέσως να αγκαλιάσει και να στηρίξει την ΚΙΝΗΣΗ αυτή, αυτό θα φανεί και στο άμεσο μέλλον πολύ πιο καθαρά! Η κεντρική συγκέντρωση της ΚΙΝΗΣΗΣ στις 27 Φεβρουαρίου στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο στην Θεσσαλονίκη θα είναι ένα πολύ ισχυρό τεστ, το Βελλίδειο χωράει 2.400 άτομα και άμα γεμίσει (όπως και προβλέπεται) από όλους εμάς του σπιθιστές θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα όλοι εκείνοι που έσπευσαν να πολεμήσουν απ την αρχή την ΚΙΝΗΣΗ! Γι αυτό το λόγο θα παραβρεθούμε όλοι μαζικά στην Θεσσαλονίκη για την κεντρική συγκέντρωση της ΣΠΙΘΑΣ!


Υ.Γ:  Ο κύριος Δημαράς άλλαξε μόνο κατά το ήμισυ το όνομα της κίνησής του από ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ σε ΕΝΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, τα συμπεράσματα δικά σας... Εγώ ένα έχω να πω μόνο, ντροπή κύριε Δημαρά! Δεν φανταζόμουν ούτε περίμενα ότι τελικά είστε ένας απλός πολιτικάντης που δεν σέβεται τίποτα!


Stendoras 

2 σχόλια:

  1. Πως το έπαθε εφημερίδα και έγραψε αυτές τις αράδες; Δεν χρειαζόμαστε τίποτε όμως, εμείς θα πολεμήσουμε μόνοι και θα ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι ακριβώς φίλε,
    με η χωρίς τα πουλημένα ΜΜΕ η ΣΠΙΘΑ θα γιγαντωθεί και εμείς θα κάνουμε τεράστιο αγώνα για να την στηρίξουμε, ώστε να γίνει πυρκαγιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε Ελεύθερα