Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2011

Η ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΠΙΘΑ

Kαλημέρα και καλή Σαρακοστή σε όλους,
Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα γιατί υπάρχει κάποια σύγχυση στις τάξεις της Σπίθας για το λευκό που πρότεινε στις εκλογές ο κ.Θεοδωράκης όποτε και αν γίνουν.
Το θέμα αυτό θα διευκρινιστεί άμεσα και πιστεύω ότι δεν είναι λόγος να τσακωνόμαστε μεταξύ μας, να βγάζουμε τα μάτια μας προς τα έξω απ' τα blogs και να εκτιθέμεθα στο πανελλήνιο από το διαδίκτυο. Δεν κρίνεται μόνο ο κ.Θεοδωράκης και τα μέλη της συμβουλευτικής επιτροπής, κρινόμαστε όλοι με την στάση μας και την συμπεριφορά μας κάθε μέρα και κρινόμαστε και για το κατά πόσο παλεύουμε και εργαζόμαστε για την ΕΝΟΤΗΤΑ ολόκληρης της κίνησης! Όποιος διαφωνεί σε επί μέρους ζητήματα καλό θα ήταν να στέλνει e-mail στους αρμόδιους του οργανωτικού τομέα στο επίσημο site, στον κύριο Δημητροκάλλη η στην κ.Κολοβού που είναι υπεύθυνη τύπου, απ' το να βγάζει τα απωθημένα του στα blogs και απ' το να στέλνει ανοικτές επιστολές παριστάνοντας τον έξυπνο στον κ.Θεοδωράκη!

Θεωρώ ότι οι επιθέσεις στον κ.Θεοδωράκη είναι αδικαιολόγητες και δεν ωφελούν σε τίποτα, αντίθετα μας βλάπτουν και μας εκθέτουν όλους και την Κίνηση συνολικά, όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό υπονομεύει ολόκληρη την Κίνηση.

Έχουμε τον καλύτερο συνταγματολόγο (Γ.Κασιμάτης) στις τάξεις μας και είμαι σίγουρος ότι θα δοθεί η καλύτερη λύση και πρόταση μετά από επεξεργασία και ώριμη σκέψη η οποία θα ευνοεί πρώτα την Ελλάδα και μετά την Κίνηση και όλα τα υπόλοιπα.

Και προχωράω στην προσωπική μου θέση,
2 είναι τα ενδεχόμενα, η παίρνουμε μέρος στις εκλογές (νομιμοποιώντας όμως με την συμμετοχή μας το πολιτικό και εκλογικό σύστημα), η απέχουμε τελείως απ' τις κάλπες. Στην πρώτη περίπτωση θα πρέπει οι Σπιθιστές να ψηφίσουν κατά συνείδηση μόνο μικρά κόμματα και να αποκλειστεί ψήφος στα 2 μεγάλα, ψήφος στα 2 μεγάλα κόμματα από Σπιθιστή θα πρέπει αυτομάτως να θεωρηθεί προδοσία και να αποχωρήσει αμέσως απ' την Κίνηση!  Δεν είναι δυνατόν να είσαι στις γραμμές της Σπίθας, να συμφωνείς με την ιδρυτική διακήρυξη και τις υπόλοιπες ομιλίες του κ.Θεοδωράκη και μετά να πηγαίνεις να ψηφίζεις ένα απ' τα 2 μεγάλα κόμματα, αυτό δεν συμβιβάζεται με τίποτα! Με λίγα λόγια θα πρέπει να δοθεί κατά την άποψή μου γραμμή προς τους Σπιθιστές ότι μαυρίζουμε τα 2 μεγάλα κόμματα που έφεραν την χώρα σε αυτό το σημείο! Με αυτό τον τρόπο πλησιάζουμε περισσότερο και στην μη αυτοδυναμία και εξαναγκάζουμε τα κόμματα να συνεργαστούν επιτέλους όπως γίνεται σε ολόκληρη την Ευρώπη!

Όλα αυτά τα πράγματά άμεσα θα αναλυθούν, θα συζητηθούν και κατά συνέπεια θα διευκρινιστούν  ώστε να πράξουμε όλοι μαζί το πιο σωστό για την χώρα.


ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ Α ΕΩΣ ΤΟ Ω


Stendoras4 σχόλια:

 1. Ανώνυμος7/3/11, 6:25 μ.μ.

  Η ΑΥΞΗΣΗ της νεφοκάλυψης-ψύξης-πλημμυρών από τις ηφαιστειακές εκρήξεις ΑΥΞΑΝΕΙ τις καταστροφές στη γεωργία, ΑΥΞΑΝΕΙ τιμές-πείνα-λιμούς...:
  http://www.youtube.com/watch?v=hxtcNWdm6Vw

  Από τα τέλη Νοεμβρίου τα ηφαίστεια Kizimen, Sheveluch, Karymsky και Kliuchevskoihave εκρήγνυνται σχεδόν συνεχώς. Τα ηφαίστεια στο ανατολικό τμήμα της Καμτσάτκα είναι ασυνήθιστα ενεργά τους τελευταίους έξι μήνες. Η σκόνη τους εξέτρεψε τους ανέμους στην περιοχή της Αρκτικής, και ώθησαν κρύο αέρα πάνω από την Ευρώπη και τη Β. Αμερική, προκαλώντας τον ασυνήθιστα ψυχρό χειμώνα, λένε οι επιστήμονες.
  Αυτή η σειρά των ηφαιστείων, 29 εκ των οποίων είναι ενεργά, μπορεί να προκαλέσει περισσότερα προβλήματα φέτος, καταστρέφοντας σοδειές σε όλη την υδρόγειο και ανεβάζοντας στα ύψη τις τιμές των τροφίμων, ενώ θα προκαλεί έναν δεύτερο συνεχόμενο βαρύ χειμώνα .
  www.telegraph.co.uk/sponsored/russianow/business/8348504/Volcano-eruptions-cause-prices-to-rise.html
  ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ σε προγνώσεις αστροφυσικός-κλιματολόγος:
  «Ο Κόρμπιν μοιάζει να αποδεικνύεται σωστός στο 85% των περιπτώσεων και σοβαροί επιχειρηματίες -κυρίως καλλιεργητές- αρχίζουν να βασίζονται στις προβλέψεις του. Μάλιστα, στα μάτια ορισμένων «αυτός ντροπιάζει τη χρηματοδοτούμενη από τους φορολογούμενους πολίτες εθνική μετεωρολογική υπηρεσία», σχολιάζει από τη μεριά του, μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας «Daily Telegraph», ο δήμαρχος του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον.
  «Η παγκόσμια υπερθέρμανση τελείωσε και ο πλανήτης ξεκίνησε να ψύχεται και η θερμοκρασία θα συνεχίσει να πέφτει», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Βρετανός αστροφυσικός, για τον οποίο η κακοκαιρία όχι μόνο θα συνεχιστεί αλλά και θα επιδεινωθεί περαιτέρω. Σύμφωνα μάλιστα με τον Κόρμπιν, μια νέα «μίνι εποχή των παγετώνων» είναι πιθανό να μας έχει χτυπήσει την πόρτα έως το 2035.
  www.telegraph.co.uk/comment/columnists/borisjohnson/8213058/The-man-who-repeatedly-beats-the-Met-Office-at-its-own-game.html

  £100m: the staggering cost of Britain's worst winter
  5th March 2011
  Santa Maria Volcano, Guatemala
  On 3rd March an explosion occurred from Caliente crater at Santa Maria volcano in Guatemala. Ash emissions reached 10,800 ft above sea level and produced ashfall in towns to the west and southwest of the volcano. The explosion generated a pyroclastic flow which moved 2.5 km down the southwest flank. Activity continued on 4th March with moderate explosions ejecting ash to a height of 11,000 ft above sea level, and ash fall on surrounding farms.
  Fuego Volcano, Guatemala
  Eruptions continue at Fuego volcano, Guatemala. During the night incandescent explosions ejected lava 100 m above the crater and sent avalanches down surrounding valleys. Rumbling sounds were heard and audible degassing lasted up to six minutes at a time. Ash emissions reached a height of 800 m above the crater and drifted south and southwest.

  Kilauea Volcano, Hawaii
  Kilauea volcano in Hawaii continues to erupt. Along the east rift zone lava is erupting from Pu'u O'o crater covering the western crater floor. On the coastal plain near Kalapana, surface lava flows have reached within 1 km of highway 130. At the summit of Kilauea lava in the vent of Halemaumau reached a level of 70 m below the surface. Seismic tremor at the summit is sometimes accompanied by rockfall in the vent.
  http://www.volcanolive.com/news.html

  ΝΑΣΑ (http://science.nasa.gov/earth-science/big-questions/what-are-the-primary-causes-of-the-earth-system-variability) και ΔΕΚΑΔΕΣ καθηγητές ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ από την αύξηση της παγκόσμιας ηφαιστειακής νεφοκάλυψης και τις ΕΠΙΔΕΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΠΑΓΩΝΙΕΣ.
  ΠΟΛΛΟΙ από αυτούς είναι επικεφαλής μεγάλων οργανισμών διεθνούς εμβέλειας.
  Πάντως κανένας τους δε φαίνεται να καταλαβαίνει την κατεπείγουσα ανάγκη αποκέντρωσης και αναδασώσεων ΠΑΝΤΟΥ, ακόμα και ΟΛΩΝ των πεδιάδων.
  http://notrickszone.com/2010/12/28/global-cooling-consensus-is-heating-up-cooling-over-the-next-1-to-3-decades

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πάρα πολύ σχετικό με την ανάρτηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος8/3/11, 9:44 π.μ.

  Οι πατριωτικές Σπίθες μπορούν να ηγηθούν μιας πανελλήνιας εκστρατείας αποκέντρωσης σε ημιορεινά αυτάρκη χωριά, για να μην καταρρεύσουμε, όπως θα συμβεί με τις πετρελαιοκίνητες βαβυλώνες, είτε πριν είτε μόλις ξεσπάσει ισοπεδωτικός για τις πεδιάδες ηφαιστειακός χειμώνας:
  http://www.youtube.com/watch?v=dyRcF6qDwY8

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ενδιαφέρουσα πρόταση και μάλιστα υψηλού στόχου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε Ελεύθερα