Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011

Ο ΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!
Καλησπέρα,
έχουμε πάρα πολύ ευχάριστα νέα!
Ο αγαπημένος μας Μίκης Θεοδωράκης στις 26/3/2011 θα βρεθεί μετά από πολλά χρόνια στο νησί της καταγωγής του για την νέα μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση της ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ζούμε μεγάλες ιστορικές και συγκινητικές στιγμές! Για ακόμα μια φορά θα είμαστε στο πλευρό του Μίκη, παρόντες στο Ηράκλειο στηρίζοντας τον ίδιο και την ΚΙΝΗΣΗ, κανένας Σπιθιστής δεν πρέπει να λείψει από την μεγαλειώδη αυτή συγκέντρωση της Κρήτης! Στο επίσημο site της κίνησης http://www.mikis-theodorakis-kinisi-anexartiton-politon.gr/ μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που θέλετε. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΚΕΙ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ! 
Stendoras

1 σχόλιο:

 1. Ανώνυμος11/3/11, 4:21 μ.μ.

  ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ με το μυαλό και στο μάγμα:
  Ο μεγασεισμός στην Ιαπωνία σήμερα, οι προηγούμενοι σε Ν. Ζηλανδία, Αϊτή, Χιλή, Κίνα κοκ, επιβεβαίωσαν εκείνους τους 'δασκάλους' μας, που από δεκαετίες προειδοποιούσαν για επερχόμενη ΑΥΞΗΣΗ σεισμών-ηφαιστειακών εκρήξεων:
  "lower solar activity, occurrence of huge volcanic events and lower surface air temperature could be expected in the next decades".
  http://rebel.ig.cas.cz/activities/Rocenka93-4/charv.htm
  I. Charvatova, J. Strestik
  Geophysical Institute of the Czech Academy of Sciences

  ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ σε όποιους διαβάζουν το παρόν, να προκαλέσουν παντού συζητήσεις για ΕΤΗΣΙΕΣ ασκήσεις εκκένωσης οικισμών στη χώρα μας, που είναι από τις πιο σεισμογενείς, αλλά παράλληλα και για κατεπείγουσα αποκέντρωση όλων των αστικών βαβυλώνων-παγίδων, ώστε να επιβιώσουν οι επόμενες γενιές σε ημιορεινά αυτάρκη χωριά, που δεν πλήττονται από πλημμύρες, που θα φέρουν οι αναμενόμενοι πολυετείς ηφαιστειακοί χειμώνες.
  aftarkia.wordpress.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε Ελεύθερα