Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ...

Με το ελεεινό και τρισάθλιο blog ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ που στοχοποίησε τον μεγάλο Μίκη Θεοδωράκη, την ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, αλλά και εμένα προσωπικά δεν θα ασχοληθώ, ούτε καν θα τους κάνω την τιμή να παραθέσω το link τους για να τους διαφημίσω και να τους προσφέρω μερικά κλίκς παραπάνω. Παρά μόνο θα πω ότι τα ψέμματα, οι ύβρεις, η λάσπη και οι συκοφαντίες τους για την ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ και τον Μίκη δεν αγγίζουν κανέναν αλλά αντίθετα επιστρέφονται επί 1000 στους ιδιοκτήτες και συγγραφείς του εν λόγο ιστολογίου. Μην νομίζετε ότι θα μας λυγίσετε και θα μας κάμψετε, όσο αυξάνονται αυτές οι επιθέσεις τόσο πιο πολύ επιβεβαιώνεται το δίκαιο του αγώνα μας! Σε αυτή τη ζωή πρέπει να διαλέγουμε τους φίλους αλλά και τους εχθρούς μας. Συνεχίστε την γνώριμη σε εσάς υπόγεια διαδρομή των σκουληκιών - την μόνη που ξέρετε στην ζωή - για να μας κάνετε να λατρεύουμε ακόμα περισσότερο τον Μίκη!

Υ.Γ: Υπάρχουν όλα τα σχετικά σχόλια (τα οποία ουδέποτε δημοσιοποίησαν) και e-mails της επικοινωνίας μου με το εν λόγο κατάπτυστο ιστολόγιο και είναι αυτονόητο ότι αν προκληθώ περαιτέρω θα τα δημοσιοποιήσω όλα αυτούσια και με την σωστή αλληλουχία τους.


Stendoras

2 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ... ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ!

    ΣΠΙΘΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε και συνοδοιπόρε αυτό κάνω και θα κάνω, έχουν φοβηθεί πολλοί κύκλοι την κίνησή μας και αυτό αποδυκνείει οτι είμαστε στον σωστότερο δρόμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε Ελεύθερα