Σάββατο, 19 Μαρτίου 2011

ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟ... ΟΧΙ ΕΜΠΛΟΚΗ…ΟΧΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ…ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΟΥΔΑ…ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΡΑΞΟ…ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΚΤΙΟ…


Είναι Εθνικά, πολιτικά, γεωστρατηγικά, ηθικά, ανθρωπιστικά απαράδεκτη η εμπλοκή της Ελλάδας με το άρμα του ΝΑΤΟ και των Αμερικάνων σε βομβαρδισμούς και πολεμικές επιχειρήσεις που είναι εις βάρος ενός γείτονα λαού. Γιατί περί αυτού πρόκειται.
Οι Αμερικανοί-Άγγλοι-Ισραήλ θέλουν να αιματοκυλίσουν ακόμα ένα λαό. Δεν είδαμε να ζητήσουν ελευθερίες, Δημοκρατία, ελεύθερες εκλογές με αντιπροσώπους …και να πιέζουν τον Καντάφι σε τέτοιες κατεύθυνση. 38 χρόνια τώρα με σκαμπανεβάσματα τους εξυπηρετούσε όπως και ο Σαντάμ… τώρα θέλουν απόλυτο έλεγχο και έχουμε εξηγήσει το γιατί.
Η Ελληνική Κυβέρνηση θα κάνει μεγάλο λάθος αν συμμετέχει και θα το πληρώσουμε πολλαπλό. Στον Τουρισμό σε όλη την Κρήτη και όχι μόνο…Σε προστριβές με πολλούς γειτονικούς λαούς…ακόμα και με πιθανά αντίποινα… Γιατί λοιπόν η Ελλάδα να πληρώνει τα σπασμένα για τους Αμερικανούς;;; Πέντε χώρες είπαν όχι γιατί να μη κρατήσουμε τουλάχιστον μια ουδετερότητα στις επιχειρήσεις και ένα δυνατό ΟΧΙ στα σχέδια του ΝΑΤΟ;
Δεν έχουμε κανένα όφελος και γινόμαστε λαντζέρηδες των Αμερικανοεβραίων, Πολυεθνικών και σιωνιστών… Κύριε Παπανδρέου, Δρούτσα….ΟΧΙ λένε οι άντρες… δεν σκύβουν στο παραμικρό κι αν δεν μπορείτε αδειάστε μας την γωνιά.

galaxiako.blogspot.com 18/03/2011

Προσυπογράφω 100% την καθαρή θέση του συντροφικού blog Galaxiako, αυτή πρέπει να είναι και η θέση και στάση ολόκληρου του Ελληνικού λαού και κάθε ανεξάρτητου πολίτη που σέβεται το δίκαιο, υπερασπίζεται την ειρήνη και την νομιμότητα και στέκεται ξεκάθαρα αντίθετος σε κάθε κτηνωδία εναντίον οποιουδήτε λαού που σχεδιάζεται από το ΝΑΤΟ τους Αμερικανούς και τον ΟΗΕ! Εδώ πλέον δεν χωρούν υπεκφυγές ούτε στρογγυλέματα, η είμαστε με την ειρήνη η είμαστε με τον πόλεμο, η είμαστε με τους Αμερικάνους η είμαστε εναντίον τους, η θα τους προσκυνήσουμε η θα πούμε ΟΧΙ στα σχέδιά τους να αιματοκυλίσουν για άλλη μια φορά ένα λαό!

ΔΙΑΛΕΞΤΕ!

Stendoras


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε Ελεύθερα