Σάββατο, 21 Μαΐου 2011

ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΑΥΞΗΣΗ ΣΠΙΘΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ! ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΙΣ 90!
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!
Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μια κατακόρυφη αύξηση Σπιθών σε ολόκληρη την χώρα (και όχι μόνο)! Φτάσαμε αισίως τις 90 καταγεγραμμένες επίσημες Σπίθες! Αυτό μας κάνει όλους να αισιοδοξούμε και να πιστεύουμε ότι σύντομα η ΚΙΝΗΣΗ μας θα έχει απλώσει τα "πλοκάμια'' της και στα πιο απομακρυσμένα σημεία της Ελλάδας και θα έχει γίνει μια πολύ υπολογίσιμη απειλή για το πολιτικό, οικονομικό και κομματικό φαύλο κατεστημένο! 
Καλούνται όλοι οι ευαίσθητοι και προβληματισμένοι Έλληνες, που νοιάζονται και ενδιαφέρονται για το μέλλον αυτού του τόπου, σε περίπτωση που συμφωνούν με την ιδρυτική διακήρυξη της ΚΙΝΗΣΗΣ και με τις υπόλοιπες ομιλίες του Μίκη Θεοδωράκη, να δημιουργήσουν παντού νέες Σπίθες και να τις ανεβάσουν στο επίσημο site της ΚΙΝΗΣΗΣ για να καταγραφούν και επίσημα στις δυνάμεις της!
Είναι πλέον ολοφάνερο και απ' τους πιο δύσπιστους ότι μόνο ο σπουδαιότερος Έλληνας Μίκης Θεοδωράκης και η ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ μπορούν να δώσουν λύση στο τραγικό αδιέξοδο που βρίσκεται η πατρίδα μας. 

Stendoras


Κι' ένα επικό τραγούδι του Μίκη που φαντάζει πιο επίκαιρο από ποτέ αφιερωμένο σε όλους τους εορτάζοντες και όλους τους Έλληνες!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ (ΣΠΙΘΙΣΤΩΝ!) ΤΗΝ ΦΩΝΗ / ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΤΙ ΟΦΕΛΕΙΣΤΕ ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΑ ΖΩΗ!


Viva la libertà!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε Ελεύθερα