Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2011

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Η Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών  και οι Σπίθες Αττικής, έκαναν δεκτή την πρόταση της Σπίθας Κουκακίου-Νέου Κόσμου, και  εν όψει της επικείμενης επετείου για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας, διοργανώνουν ανοιχτή εκδήλωση  που θα πραγματοποιηθεί  στις 24 Ιουλίου στις 7μ.μ. στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά στην Βουλή. Μαζί μας, φίλοι της Κίνησης, όλοι οι αγανακτισμένοι πολίτες  καθώς και πολλά δημοκρατικά μέτωπα. Με τραγούδια, συνθήματα και πολύ πάθος.
 
Σκοπός της εκδήλωσης, σε αυτήν την ζοφερή περίοδο της κοινοβουλευτικής χούντας που διανύουμε,  είναι να αναδείξουμε ότι ο Λαός  και μόνο αυτός μπορεί να γιορτάζει,  διαμαρτυρόμενος πάντα ειρηνικά, το ΑΛΗΘΙΝΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. 
Ο Λαός, που στέλνει μήνυμα, σε όλους αυτούς που συμμετέχουν στην φετινή, «λιτή» όπως μάθαμε εκδήλωση του Προεδρικού Μεγάρου, ότι η Δημοκρατία γιορτάζει εφέτος στις πλατείες. Ότι οι Ανεξάρτητοι Πολίτες  είναι ο πραγματικός θεματοφύλακας του θεσμού που καταπατείται, παραβιάζεται και εξευτελίζεται από αυτούς που ψήφισαν το  Μνημόνιο, το Μεσοπρόθεσμο και τον Εφαρμοστικό Νόμο, 
Στην Ιστορία αλλά και στη συνείδηση του ΛΑΟΥ, όλοι αυτοί   οι πολιτικοί θα περάσουν ως  προδότες.

 ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!!
 
 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΙΘΑ 
ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΠΕΝΤΕΛΗΣ - ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
Γεώργιος Αλαϊάδης
τηλ. επικοινωνίας 210-6138264   693-6000000
e-mail: radiocom@otenet.gr


ΠΗΓΗ:  http://www.mikis-theodorakis-kinisi-anexartiton-politon.gr/el/news/?nid=1192

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε Ελεύθερα