Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΠΙΘΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ!Πατριώτες στο Δίστομο ίδρυσαν Σπίθα Διστόμου!! Ακολουθεί το δελτίο τύπου της ίδρυσης της Σπίθας τους! Το Κ.Α.Π του Μίκη Θεοδωράκη ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ με γοργούς ρυθμούς οδεύοντας προς το πρώτο του συνέδριο!!

Stendoras

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011, δημιουργήσαμε στο πολύπαθο και ιστορικό Δίστομο, Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών, ‘’Σπίθα’’.
Επειδή πιστεύουμε ότι μόνο με συλλογικό αγώνα και σκληρή μάχη, θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από την αισχρή αυτή λαίλαπα, που μας οδήγησαν οι άθλιες προδοτικές ελληνικές κυβερνήσεις των ξενόδουλων πολιτικών της χώρας.
Επειδή δεν υπάρχει παιδεία και άλλες αξίες
  • Τώρα που ούτε βιβλία πλέον δεν παρέχονται στα ελληνόπουλα, και που κλείνουν τις σχολικές βιβλιοθήκες, παίρνοντας τα βιβλία των παιδιών.
  • Τώρα που δεν λειτουργούν οι αξίες που τεχνηέντως πάνε κάποιο να εξαλείψουν.
  • Που η ατιμωρησία από τις κλοπές των πολιτικών εξακολουθεί να υπάρχει, και που τα αντιλαϊκά μέτρα πείνας και ανέχειας,  χτυπάν τον απλό Έλληνα καιαφήνουν ήσυχο τον πλούσιο και, ακόμη και τώρα, τον βουλευτή με τον κομματάρχη του και τις οικογένειές τους.
  • Τώρα που η δικαιοσύνη λειτουργεί υπέρ του ισχυρού και του βιομηχάνου που μολύνει το περιβάλλον μας σε συνεργασία με την πολιτική ηγεσία, και που η πελατειακή σχέση εξακολουθεί να υπάρχει.
  • Τώρα που το Δ’ Ράϊχ μαστίζει την χώρα μας και έχουν ξεπουληθεί και θα ξεπουληθούν όλα.
  • Τώρα που η προδοτική κυβέρνηση με τον υπουργό δικαιοσύνης αρνείται να δώσει την άδεια  για τις αποζημιώσεις που δικαιούνται οι Διστομίτες, και όσοι σφαγιάστηκαν και υπέστησαν γενοκτονία, και που πηγαίνουν στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης σαν παρατηρητές περιμένοντας από την Ιταλία,

ΕΜΕΙΣ:

Γνωρίζοντας την δράση και την απεραντοσύνη του ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ που μας μεγάλωσε με την μουσική και με τον πατριωτισμό του, του ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ,

Ιδρύσαμε ΣΠΙΘΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ γιατί ασπαζόμαστε τα θεμελιώδη ιδεώδη της που είναι η

  • ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ
  • ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
  • ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
Έχουμε χρέος να παλέψουμε για να σώσουμε την χώρα από την κατοχή. Τα χειρότερα έρχονται.
Γι αυτό σας καλούμε να στηρίξετε και να έλθετε μαζί μας, όχι μόνο από το Δίστομο και τον διευρυμένο Δήμο μας, αλλά και από την γύρω περιοχή.

Όσοι ενδιαφέρονται ας τηλεφωνήσουν μετά τις 7:00 μμ στο τηλ 6972292858
Mail: katsabin@otenet.gr

                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε Ελεύθερα