Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2011

ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!


Καλησπέρα,
Σαν ένα πρώτο σχόλιο για τις τελευταίες εξελίξεις έχω να πω ότι χαιρετίζω την κατάρρευση της κυβέρνησης Παπανδρέου και του ιδίου.

Ο κ.Παπανδρέου είναι ο άνθρωπος ο οποίος μέσα σε 2 χρόνια καταδίκασε την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό σε φτωχοποίηση και σε χρόνια επιτήρηση. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος χωρίς καμία ντροπή και νομιμοποίηση παραχώρησε - λειτουργώντας σαν δούρειος ίππος των Αμερικανών - την εθνική μας κυριαρχία στους ξένους. Είναι ο άνθρωπος που με πρόσχημα τον κίνδυνο της χρεοκοπίας, πέρασε τις δανειακές συμβάσεις και τα μνημόνια χωρίς να ρωτήσει κανέναν εκτός απ’ την δική του κοινοβουλευτική ομάδα,  πράγμα αντισυνταγματικό και παράνομο απ’ την στιγμή που βάση συντάγματος απαιτούνται τα 3/5 των εκλεγμένων βουλευτών για να περάσουν τέτοιου είδους συμφωνίες. Είναι ο μόνος πρωθυπουργός στην ιστορία της μεταπολίτευσης του οποίου οι προεκλογικές εξαγγελίες, υποσχέσεις και δεσμεύσεις απείχαν τόσο πολύ απ' τις μετέπειτα κυβερνητικές πρακτικές και αποφάσεις του. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος ακύρωσε τις ευνοϊκές για την χώρα συμφωνίες του αγωγού  Μπουργκάς. Είναι ο άνθρωπος ο οποίος αύξησε τα spreads μέσα σε μια βδομάδα αποκαλώντας τους Έλληνες τεμπέληδες, διεφθαρμένους και κλέφτες και μετά ήρθε να ζητήσει τα ρέστα. Είναι ο άνθρωπος που έπαιρνε σοβαρότατες αποφάσεις για τα επόμενα 30-40 χρόνια μην έχοντας καμία λαϊκή νομιμοποίηση, δεδομένων των σφυγμομετρήσεων της κοινής γνώμης που έδειχναν την δύναμη του κόμματός του στο 15%. Με το 15% λοιπόν έπαιρνε αποφάσεις για το υπόλοιπο 85% και μάλιστα αποφάσεις που αφορούν το ξεπούλημα της χώρας, την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και την φτωχοποίηση του.

Η επερχόμενη, βέβαιη πτώση του κ.Παπανδρέου απ’ την πρωθυπουργία  είναι ευλογία για τον τόπο.

Για τα υπόλοιπα θα επανέλθω άμεσα και θα επανέλθει και το Κ.Α.Π – Σπίθα στο οποίο ανήκω. Τώρα θέλησα να εκφράσω κάποιες προσωπικές απόψεις.

Με αγωνιστικούς και πατριωτικούς χαιρετισμούς
Stendoras


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε Ελεύθερα