Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΠΙΘΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 16/12/2011

Χθες, Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 21:00 συνεδρίασαν μέλη της ΣΠΙΘΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ και συζητήθηκαν/αποφασίστηκαν τα κάτωθι : 

1. Ενημέρωση προς τα μέλη της Σπίθας σχετικά με το Α' Πανελλήνιο Συνέδριο του Κ.Α.Π που διεξήχθη στην Καβάλα στις 2-4/12/2011 από τον εκπρόσωπο μας στο συνέδριο, Χρήστο Ανδρέου. 

α) Συγχαίρουμε τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου για την εκλογή τους, τα μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής, τις διαμορφωμένες ομάδες αρωγής και ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε όλους για το αγωνιστικό έργο μας έργο.

β) Τα μέλη μας στηρίζουν τη σύσταση και εκλογή απ' το συνέδριο του Κανονισμού Λειτουργίας και της Πολιτικής Πρότασης του Κ.Α.Π. 

2. Αποφασίσθηκε η παρουσία της ΣΠΙΘΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ στα επερχόμενα εγκαίνια (στις 17-12-2011 και ώρα 20.00) του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου. Ακολουθώντας τη προτροπή του ηγέτη μας Μίκη Θεοδωράκη, αλλά και λόγω της αυξημένης ανάγκης των καιρών για κοινωνική αλληλεγγύη, το σύνολο των μελών μας θα συνδράμει με το ποσό των 100,00 € σε είδη σίτισης, 100,00 € σε φάρμακευτικά είδη, καθώς και με προσφορά ρουχισμού, παιχνιδιών και άλλα είδη πρώτης ανάγκης. Η παρουσία μας θα είναι συνεχής σε τοπικές δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης. 

3. Ενημέρωση των μελών της Σπίθας μας από τον Χρήστο Σωτηρόπουλο, Χρήστο Ανδρέου και Ρούλα Κροντήρη σχετικά με την πρόσφατη συνάντησή τους με τον Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαο, ο οποίος μεταξύ άλλων συναίνεσε στη παραχώρηση συνέντευξης για λογαριασμό του κινήματός μας.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Χρήστος Σωτηρόπουλος

Εκπρόσωπος της ΣΠΙΘΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε Ελεύθερα