Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΧΘΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ!!!
Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής απο συναγωνιστές Σπιθίτες που ήταν πριν λίγο στο Σύνταγμα κάνουν λόγο για επίθεση με χημικά που δέχθηκε ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Μανώλης Γλέζος. Ο Μανώλης Γλέζος μάλιστα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς να ξέρουμε περισσότερα για την κατάσταση της υγείας του!
Ακολουθεί η ανακοίνωση του Πολιτικού Συμβουλίου της ΣΠΙΘΑΣ!!


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!
Stendoras


ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

12.02.2012

Το Πολιτικό Συμβούλιο του Κ.Α.Π. - Σπίθα  καταγγέλλει την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του  Μίκη Θεοδωράκη, του Μανώλη Γλέζου και χιλιάδων διαδηλωτών στην πλατεία Συντάγματος,  με την απρόκλητη χρήση χημικών, σε μια στιγμή όπου δεν υπήρχε το παραμικρό επεισόδιο.
Καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση, τον Λουκά Παπαδήμο, τον Γιώργο Παπανδρέου, τον Αντώνη Σαμαρά, τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Χρήστο Παπουτσή για τα εγκλήματα που διαπράττουν  εναντίον του ελληνικού λαού, στην υπηρεσία ξένων δυνάμεων και των εχθρών της χώρας.
Καλούμε τους Ευρωπαϊκούς λαούς να μας συμπαρασταθούν απαιτώντας από τις κυβερνήσεις τους, να σταματήσουν να υποστηρίζουν μία κυβέρνηση που δεν έχει εκλέξει ο ελληνικός λαός. 
Καλούμε τους αξιωματικούς και τους άνδρες των σωμάτων ασφαλείας να μην εφαρμόσουν τις παράνομες διαταγές όσων θέλουν να πνίξουν στο αίμα την σημερινή μεγαλειώδη πρωτοφανή διαδήλωση του ελληνικού λαού. 
Καλούμε τον ελληνικό λαό να αντισταθεί αγωνιζόμενος ενάντια στα μέτρα που αλυσοδένουν τη χώρα μας και εξευτελίζουν την αξιοπρέπεια μας.
Να μείνει στο κέντρο της Αθήνας και να ανασυντάσσεται όπου μπορεί.

Το Πολιτικό Συμβούλιο  του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ - Σπίθα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε Ελεύθερα