Κυριακή, 25 Μαρτίου 2012

ΕΜΠΝΕΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΕΙ Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

Το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών χαιρετίζει την 25ηΜαρτίου ως το ύπατο σύμβολο των εθνικών αγώνων για ανεξαρτησία και ελευθερία.

Ο εορτασμός της είναι πρώτα από όλα απόδοση τιμής και δόξας σε αυτούς που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για την ελευθερία του ελληνικού λαού και εθνική ανεξαρτησία. Είναι κατά δεύτερο λόγο, υπόμνηση στους μεταγενεστέρους ότι η παρακαταθήκη της πατρίδας είναι θεμελιωμένη σε αγώνες και θυσίες και ότι έχουμε μεγάλη ευθύνη να φανούν αντάξιοι αυτών των αγώνων και αυτών των θυσιών και να την διαφυλάξουν, όπως επίσης να αγωνιστούν για την πρόοδο την ανάπτυξή της και για την θέση και το γόητρο της μεταξύ των εθνών.

Εμπνεόμαστε πάλι σήμερα που δεινοπαθεί η πατρίδα από το μεγάλο εθνικό μας σύμβολο. Εορτάζουμε με πάθος και ενθουσιασμό την 25η Μαρτίου.
Όλος ο ελληνικός λαός πρέπει να συμμετάσχει ενεργά στους κάθε μορφής εορτασμούς. Να βροντοφωνάξει το πραγματικό νόημα της εθνικής επετείου. Τον αγώνα δηλαδή για ελευθερία, ανεξαρτησία και εθνική και κοινωνική πρόοδο.
Μέσα από αυτόν τον εορτασμό ο ελληνικός λαός διαδηλώνει την θέλησή του να μην δεχτεί, με οποιοδήποτε ψευδεπίγραφο πρόσχημα την νέα εθνική υποδούλωση που χαλκεύτηκε πίσω από την πλάτη του, και μια μοίρα που είναι ανάξια των αγώνων του πολιτισμού και της ιστορίας του.

Η 25η Μαρτίου μας εμπνέει και μας παραδειγματίζει στην νέα εθνική μας αντίσταση.

Η Εκτελεστική Γραμματεία του Πολιτικού Συμβουλίου του Κ.Α.Π.- Σπίθα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε Ελεύθερα