Σάββατο, 4 Μαΐου 2013

Η ΣΠΙΘΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ


Γράφει ο Stendoras
Μετά την δήλωση του Μίκη Θεοδωράκη της 30ης του Μάρτη, αλλά και μετά το άρθρο του της 26ης του Απρίλη ‘‘Με αισιοδοξία και Δύναμη’’, η Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών - ΣΠΙΘΑ επανέρχεται στις ρίζες της και στην Ιδρυτική της Διακήρυξη. 

Η βάση είναι πλέον ελεύθερη να αγωνιστεί, πέρα από οργανωτικές και άλλου είδους δεσμεύσεις.  

Το θετικότατο αποτέλεσμα από αυτές τις νέες εξελίξεις είναι ότι έχουμε ξαφνική επανεργοποίηση πολλών Σπιθών απ’ την μια και δημιουργία νέων Σπιθών απ’ την άλλη. 

Είναι φανερό ότι πολλά μέλη της Αττικής, πλέον αποδεσμεύονται πανηγυρικά απ’ την Ενιαία Σπίθα Αττικής και διαχωρίζουν την θέση τους από αυτήν, ενεργοποιώντας εκ νέου τις Σπίθες στις οποίες ανήκαν πριν την δημιουργία της. Ήταν αυτονόητο ότι θα γινόταν αυτό, όταν επί μήνες τώρα μέσα στην Ενιαία Σπίθα Αττικής ασφυκτιούσαν και βίωναν καταστάσεις που τους προσέβαλαν, τους αηδίαζαν και τους απομάκρυναν.  

Πλέον η Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών – ΣΠΙΘΑ του Μίκη Θεοδωράκη, εισέρχεται σε μια νέα πορεία και σε μια πάρα πολύ αισιόδοξη εποχή. Εποχή στην οποία τα μέλη των ΣΠΙΘΩΝ σε ολόκληρη την Ελλάδα, θα έχουν την μοναδική και καθαρή ευκαιρία να υπερασπιστούν ελεύθερα τις ιδέες και τις αρχές της Κίνησης, να παλέψουν γι’ αυτές, να τις διαδώσουν και κυρίως να προετοιμαστούν κατάλληλα για να δώσουν την τελική μάχη για το οριστικό γκρέμισμα και ξεθεμέλιωμα του σάπιου και εξαρτημένου συστήματος εξουσίας που καταστρέφει αργά και σταθερά την πατρίδα μας. 

Κλείνοντας, επιθυμώ από καρδιάς να κάνω ένα ΔΥΝΑΤΟ κάλεσμα προς όλους τους υγιείς Σπιθιστές της χώρας, να σταθούν με όλες τους τις δυνάμεις δίπλα στον Μίκη Θεοδωράκη και στις Αρχές και Θέσεις και την Ιδεολογία της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών – ΣΠΙΘΑ. Ιδεολογία που είτε το θέλουν κάποιοι, είτε όχι, δεν θα σβήσει ποτέ, γιατί είναι Μεγαλειώδης και Αληθινή.

Καλή (επ) ανάσταση! 

Stendoras
Μεγάλο Σάββατο, 4/5/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε Ελεύθερα