Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΓΙΑ ΕΚΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗ Κ.Α.Π.-ΣΠΙΘΑ!

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΓΙΑ ΕΚΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗ Κ.Α.Π - ΣΠΙΘΑ! 

 

Για ακόμη μία φορά, ο Ιδρυτής και Ηγέτης της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών, Μίκης Θεοδωράκης, βάζει τα πράγματα στη θέση τους, προσπαθώντας να προλάβει λάθη του παρελθόντος στη προσπάθειά μας για Αγώνα ενάντια στο Σύστημα που βάλλει τις Σπίθες με όλα του τα όπλα!

Η Σπίθα Μαρκοπούλου "Ζ" δηλώνει απόλυτη πίστη στις Αρχές και Ιδεολογικοπολιτικές Θέσεις του Κ.Α.Π.-Σπίθα, όπως αυτά έχουν εκφραστεί από τον Ηγέτη της Κίνησης, Μίκη Θεοδωράκη.Δηλώνουμε ΕΞΩ και ΑΠΕΝΑΝΤΙ στο υπάρχον Σύστημα Εξουσίας, αποτελούμενο από εγχώριους και εξωτερικούς παράγοντες. Δηλώνουμε κατηγορηματικά πως επιδιώκουμε την ΟΛΙΚΗ ΡΗΞΗ και ΣΠΑΣΙΜΟ των ραγών, πάνω στις οποίες κινείται η αμαξοστοιχία των κομμάτων και όλου του εξαρτημένου πολιτικού προσωπικού τους. Καμία ελπίδα και καμία συμμετοχή σε εκλογικές διαδικασίες στον καιρό της χούντας των Μνημονίων! 

Ο Αγώνας είναι ριζοσπαστικός και οι λύσεις θα έρθουν ρηξηκέλευθα!
Πάντα πιστοί στον Αγώνα για ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, με συμβολή στην απαραίτητη ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, μέχρι τη πολυπόθητη συνειδητή ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!

Έναν Αγώνα Ιδεολογικού Διαφωτισμού, Αποκάλυψης της Αλήθειας, Αλληλεγγύης προς τους δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας και Αντίστασης κατά των Σύγχρονων Δυναστών μας!

Πιστοί στη Κ.Α.Π.-Σπίθα και τον Μίκη Θεοδωράκη, μέχρι τέλους.

Σπίθα Μαρκοπούλου "Ζ"

Ακολουθούν οι τοποθετήσεις των Μίκη Θεοδωράκη και Γιώργου Κασιμάτη, σχετικά με τις εκτροπές στη Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών, όπως δημοσιεύτηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Κ.Α.Π.-Σπίθα, www.spitha-kap.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε Ελεύθερα