Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

Η φόλα του ΣύριζαΣε όσους ΣΠΙΘΙΣΤΕΣ έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στον ΣΥΡΙΖΑ (ως μη όφειλαν ως σπιθιστές) δεν έχω να πω κάτι, ούτε υπάρχει τώρα χρόνος να πειστούν ότι κάνουν λάθος. Δυστυχώς θα πρέπει να περάσει ο καιρός και να "φάνε την φόλα" που λέει και ο λαός μας, για να πειστούν για το λάθος τους. Τότε όμως θα είναι αργά για όλους μας αλλά και για την Ελλάδα. Και θα έχουμε υποστεί όλοι οι υπόλοιποι τις συνέπειες των αποφάσεών τους (δια των ψήφων τους). 

Η σε βάθος και ουσιαστική ιδεολογική ζύμωση που έγινε επί 3 χρόνια στην ΣΠΙΘΑ, οι αλλεπάλληλες συναντήσεις με τον ίδιο τον Μίκη Θεοδωράκη στα διάφορα όργανα, (Ε.Υ.Α, Πολιτικό Συμβούλιο, Κεντρική Επιτροπή, επί μέρους επιτροπές), οι προδοσίες, οι κοροϊδίες και οι παλινωδίες με το ΕΛ.ΛΑ.ΔΑ από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ, δεν αφήνουν καμία δικαιολογία ώστε μετά να πουν ότι δεν ήξεραν. Και φυσικά δεν θα έχουν στο μέλλον το δικαίωμα να πουν "κάναμε λάθος, την πατήσαμε".

Θα περίμενε κανείς από τέτοια (πρώην πια) μέλη της ΣΠΙΘΑΣ να έχουν ανθεκτικότερη ιδεολογική πανοπλία και πίστη στις αρχές μας (τις οποίες τελικά ποτέ δεν πίστεψαν πραγματικά). Και όχι με το πρώτο αεράκι ή την πρώτη φουρτούνα να σκορπάνε και να πηδούν απ' το καράβι...

Στην ζωή μου και στην πατρίδα μου έτσι όπως την θέλω και την φαντάζομαι, δεν θα ανεχθώ τον εθνομηδενισμό του ΣΥΡΙΖΑ, σε περίπτωση που στο μέλλον γίνει κυβέρνηση.

Λυπάμαι κύριοι και κυρίες, αλλά δεν είναι αυτή η αριστερά του Άρη Βελουχιώτη και του Μίκη Θεοδωράκη. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι απλώς δεν πρέπει να στηριχθεί, αλλά αντίθετα πρέπει να πολεμηθεί πολύ σκληρά, πολιτικά και ιδεολογικά. 

Η ιδεολογική του γύμνια εξάλλου απέναντι στην ΣΠΙΘΑ και απέναντι στον Μίκη Θεοδωράκη, φάνηκε πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν. 

Το ξέρετε, το ζήσατε, το ζήσαμε όλοι μαζί...

Κλείνω λέγοντας τούτο: 

Ο λαός πλήρωσε (και πληρώνει ακόμα) πολύ ακριβά την αυταπάτη του 81΄. Τα λάθη επιτρέπεται να γίνονται, αλλά δεν επιτρέπεται να επαναλαμβάνονται. 


Στέντορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε Ελεύθερα